Anahtar Kelimeler:

Ailesinin Gözleri Önünde…

Ailesinin Gözleri Önünde…

 Kırıkkale’de Kızılırmak nehrine serinlemek için giren Afgan uyruklu bir genç azgın sulara kapılarak boğuldu. Uzun süre cesedine ulaşılamayan gencin cesedini Ankara’dan gelen dalgıç ekibi buldu.

Yüzme Öğretiliyordu         

Edinilen bilgiye göre, Yuva Mahallesi`nde oturan Afganistan uyruklu aile, Bahşılı ilçesi Kızılırmak nehri yakınındaki park alanına pikniğe gitti. Bir müddet piknik alanında kaldıktan sonra bir çocuk babası olan Muhammad Reza Samad (24) çocuğu ve yanındaki diğer yakınlarıyla birlikte Kızılırmak nehrine girdi. Yakınları tarafından yüzme öğretildiği belirtilen Samad akıntıya kapılarak bir anda gözden kayboldu. Samad’ın yanında bulunan ve boğulma tehlikesi geçiren Mustafa Sultani (18) ise çevredekilerin yardımıyla sudan çıkmayı başardı.

Sinir Krizi Geçirdiler

Kızılırmak nehrinde kaybolan Samad için Ankara’dan gelen arama kurtarma ekibi çalışma başlattı. Özel dalgıç elbiseleriyle suya giren ekipler arama çalışmalarına Samad’ın ilk olarak suya girdiği yerden başladı. Ekipler kısa sürede nehrin birkaç metre ilerisinde ve suyun 2 metre derinliğinde Samad’ın cansız bedenine ulaştı. Olayı gören Samad’ın ailesi ve yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Samad’ın cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu`na gönderilirken, polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu