Anahtar Kelimeler:

Uygulamalı Anlatım

Uygulamalı Anlatım

 Vatandaşa Gösteriliyor

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü "Emniyet Kemeri ile Hayata Bağlan" projesi kapsamında kente getirdiği simülasyon aracı ile vatandaşları emniyet kemerinin önemi konusunda bilinçlendiriyor.

Kartal’dan Açıklama

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal emniyet kemerinin yaygınlaştırılması için böyle bir projenin hazırlandığını ve bu eğitim faaliyetlerinin sonucunda da ölümlü kazaların 10 yıllık periyotta yüzde 50 aşağı çekilmesinin ön görüldüğünü söyledi.

Kırıkkale’nin Durumu

Emniyet Müdürü Kartal, "İlimizde de maalesef kullanım oranı düşük olan emniyet kemerinin kullanımının yaygınlaştırılması hususunda böyle bir tanıtım ile hem denetim faaliyetlerini hem eğitim faaliyetlerinin yapılması bunun farkındalığını kamuoyunda oluşturulması için böyle bir etkinlik yaptık.

Uygulamalı Anlatım

Bundan sonraki periyotta önce 2 ay ilin çeşitli noktalarında oluşturduğumuz denetim noktalarında sadece bilgilendirme ve ikaz yapacağız. Haziran ayının 1`i ile 31`i itibariyle de kullanılmaması durumunda cezai işlem uygulayacağız" diye konuştu. Meydandaki araçla vatandaşlara emniyet kemerinin önemi uygulamalı olarak anlatılıyor. 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli