Anahtar Kelimeler:

Büyük İşe Yarıyorlar!

Büyük İşe Yarıyorlar!

 Trafikteki araç sayısının her geçen gün artması ve var olan yolların bu araç yükünü kaldıramaması sonucu yeni alternatifler aranıyor. Uzun süre trafikte esir olmak istemeyen gideceği yere bir an önce gitmek isteyen vatandaşlar ise motosikletlere yöneliyor.

Hem Ekonomik Hem Avantajlı

Her sabah işe gitmek için dolmuş beklemekten sıkılan insanların imdadına motosiklet yetişiyor. Trafik ve park sıkıntısı çekmek istemeyen insanlar motosikletler sayesinde kolay bir şekilde ulaşımlarını sağlıyor. Özellikle son zamanlarda motosiklet teknolojisinde yaşanan gelişmelerle birlikte vatandaşlar hem ekonomik hem de avantajlı bir araç olan motosikletleri tercih ediyor. Yıllar öncesinin modası olan ve halk  arasında puf olarak bilinen motosikletler günümüzde yerini elektrikli motosikletlere bıraktı. Akünün şarj edilme sistemiyle çalışan elektrikli motorlar günümüzde özellikle gençler arasında oldukça fazla tercih ediliyor.

İlimizde Motosiklet Tutkunları Var

Elektrikli motorların ehliyet gerektirmediği için ilimizde vatandaşlar tarafından oldukça fazla tercih edildiğini dile getiren motosiklet satıcısı Mustafa Kaplan 18-22 yaş arası gençlerin motosikleti daha çok tercih ettiğini söyledi. İlimizde elektrikli motorların yanı sıra eski motorların ikinci ellerine talebin çok fazla olduğuna değinene Kaplan, motor satışlarının bahar ve yaz aylarında daha yoğun olduğunu belirtti. Elektrikli motorlarda da artık ehliyet istenmesiyle birlikte vatandaşların sıkıntı yaşadığını ifade eden Kaplan, ilimizde gençler arasında son zamanlarda ortaya çıkan bir motosiklet tutkunluğu olduğunu söyledi.



  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı