Anahtar Kelimeler:

Kur'a Çekimi Yapılıyor

Kur

 Kırıkkale Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Yenimahalle’de yapımı tamamlanan konutların kura çekim işlemi yapılacak. 174 konutun sahipleri bugün belli olacak.

Konutlar Teslim Ediliyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın en önemli kentsel dönüşüm çalışmalarından biri olan Yenimahalle’deki kentsel dönüşüm konutlar tamamlanırken, kura çekimi bugün yapılıyor. 174 konutun sahibi bugün gerçekleştirilecek kura çekim töreni ile belli olacak. Buradan konut almak için müracaat sayısının 300 civarında olduğu öğrenildi. Yapılacak kura çekilişi ile konutlar sahiplerine teslim edilecek. Belediye Başkanı Veli Korkmaz, bölgedeki çalışma konusunda bugün itibariyle konutların dağıtımından ötürü önemli bir süreç yaşadıklarını belirtti.

Törenle Kura Çekilecek

Belediye’den kura çekilişi konusunda yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: “T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kırıkkale Merkez Yenimahalle` de yapımı gerçekleştirilen toplam 174 konutun, hak sahipliği ve konut belirleme kuraları çekilecektir. Kırıkkale Merkez Yenimahalle Toplu Konut Uygulaması Kura Çekilişi 06 Mart 2013 Çarşamba günü saat 10:00 ` da 17 Ağustos Spor Salonunda gerçekleştirilecektir.” 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli