Anahtar Kelimeler:

Denetimleri Sizler Yapacaksınız

Denetimleri Sizler Yapacaksınız

 Erkınay Muhasebecileri Uyardı

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler haftası ve Vergi Haftası nedeniyle Defterdar Mehmet Erkınay Oda Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Defterdar Erkınay yakın zamanda denetim işinin müşavirlerin yapacağını söyledi.

Hak Ettiğimiz İtibarı Göremiyoruz

1-7 Mart Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Haftası ve Vergi Haftası nedeniyle Oda Başkanlığına ziyaretler devam ediyor. İl Defterdarı Mehmet Erkınay oda başkanlığını ziyaret ederek, muhasebeciler ve Mali müşavirler ile bir araya geldi. Ziyarette ilk konuşmayı SMMMO Başkanı Kürşat Gürtemel yaptı. Gürtemel eski oda başkanı Şuayip Ekinci’nin vefatından dolayı derin bir üzüntü içerisinde olduklarını belirtti. Muhasebecilerin sıkıntılarının gün geçtikçe çoğaldığını belirten Gürtemel, “Mesleğimiz ne yazık ki hak ettiği itibarı göremiyor. Umarım önümüzdeki günlerde bazı düzenlemeler yapılarak sıkıntılarımızı gideririz” dedi.

Seviyeyi Yükseltin

Gürtemel’in konuşmasının ardından İl Defterdarı Mehmet Erkınay bir konuşma yaptı. Erkınay yaptığı konuşmada, “Yakın bir tarihte denetim işi tamamıyla Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler yapacak. Özelleştirmenin olacağı kesin. Özelleştirerek bu işleri size devredecekler. Mesleğiniz bu açıdan çok önemli ve geleceğin mesleğidir. Size tavsiyem Muhasebeciler olarak seviyeyi biraz yükseltmenizdir” dedi. 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli