Anahtar Kelimeler:

Erbakan İçin Anma Töreni

Erbakan İçin Anma Töreni

 Başkan Korkmaz’da Katıldı

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, toplumun, milletin her zaman kendine hizmet etmiş, iz bırakmış, hayırlı hizmetlere imza atmış insanları hiç bir zaman unutmadığını söyledi.

Anma Töreni Yapıldı

Kırıkkale Tebliğ Cemiyeti tarafından Hüseyin Kahya Parkı`nda eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan`ın vefatının 2. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen programda konuşan Korkmaz, Türkiye`de her anlamda, her alanda, düşünce dünyasında, siyasi arenada yapmış olduğu hizmetlerden dolayı merhum Erbakan`ın bir kez daha rahmetle andığını kaydetti.

Korkmaz’dan Açıklama

İnsanların vefa duygusunun son derece iyi olduğunu ifade eden Korkmaz, şöyle konuştu: "Vefa duygusunu daha iyiye taşımak bizlerin temel görevi. Biz insan olarak sonuçta bir hayat yaşıyoruz. Büyük imtihan gününe doğru şeyler, güzel şeyler götürmenin çabası içerisindeyiz. Bizim temel görevimiz her zaman insanımızla, güzel arasındaki engelleri kaldırmaktır. Doğru işler yapabilmektir. Güzel şeylere imza atabilmektir. Hayırla yad edebilmektir. Sevgi ve duaya layık olabilmektir. Onun için her zaman en güzele layık olabilecek şeylere birlikte beraberce, dayanışarak güzelliği yayma konusunda birbirimize destek olmak durumundayız. Bu anlamda milletimize hizmeti geçen bütün herkesi hayırla ve rahmetle anıyorum."

Mevlid Okutuldu

Cemiyet Başkanı Mithat Akçalı ise sadece ülkeye değil tüm dünyaya barış ve huzur tesis edecek Erbakan`ı unutturmamayı amaçladıklarını belirterek, şöyle konuştu: "İslamın ortadan kaldırılmak ve bozulmak istendiği şu ahir zamanda bizlere istikamet gösterdiği için Erbakan`ı anıyoruz. Doğru olan varken, batıl ve bozuk düzenleri reddettiği için Erbakan`ı anıyoruz. AB`yi, ABD`yi, parayı, makamı, şöhreti üstün tutmayı değil, hakkı üstün tutmayı öğrettiği için anıyoruz. Kıbrıs zaferini kazandığı, D-8`i kurduğu, ilk kez havuz sistemini ve denk bütçeyi yaptığı için anıyoruz." Program öncesi Kırıkkale kent merkezinde bulanan Çarşı, Azapoğlu, Gürler ile Nokta Camilerinde merhum Necmettin Erbakan için mevlit okutuldu. Yemek dağıtıldı.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli