Anahtar Kelimeler:

Bu Karışıklık Bıktırdı!

Bu Karışıklık Bıktırdı!

 Soruna Neden Oluyor!

Kırıkkale ile Kırklareli illeri arasındaki isim benzerliği zaman zaman insanları zor durumda bırakıyor. İki il arasında kargo, bankacılık ve benzeri işlerde sürekli karışıklık yaşanıyor…

Karışıklıklar Yaşanıyor

Kırıkkale ile Kırklareli illerinin isim benzerliği zaman zaman insanları zor durumda bırakıyor. İki il arasındaki benzerlik nedeniyle kargolar karıştırılıyor, bankacılık işlemleri sırasında da karışıklık yaşanıyor. Kırıkkale’ye gelmesi gereken kargoların bazen Kırklareli iline gittiği gözleniyor. Kırklareli iline gitmesi gereken kargolar da Kırıkkale’ye gelebiliyor. Önceki gün böyle bir durum yaşandı. Kırklareli iline ait bir kargo yanlışlıkla Kırıkkale’ye geldi. Kargo şirketi karışıklığı doğruladı ve paketi geri gönderdi.

İlçelerde De Aynı Durum Var

Zafer Caddesi’nde esnaf olan bir vatandaşa gelmesi gereken banka havaleli para da banka şubesinin Kırklareli merkez şubesine gönderildi. Kırklareli ilininin benzerliğinin yanı sıra havalenin gönderildiği kişiyle aydı ad ve soyadını taşıyan kişiye gittiği ortaya çıktı. Karışıklık uzun uğraşlar sonunda çözüme kavuşturuldu. Benzer durumlar Kırıkkale7nin iki ilçesinde de yaşanıyor. Keskin ilçesine gelmesi gereken havale ve kargolar bazen Eskişehir’in Keskin beldesine gidebiliyor. Karakeçili ilçesine gelmesi gereken kargo havaleler de Uğra’da aynı adı taşıyan Karakeçili beldesine gediyor. Bu karışıkların sıklıkla yaşandığı gözlenirken, yaşanmaması için isim ve adreslere dikkat edilmesi öneriliyor. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli