Anahtar Kelimeler:

Kayadibi Bağlanacak

Kayadibi Bağlanacak

 Ramazan Can Açıkladı

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can nöbetçi vekil uygulaması kapsamında AK Parti İl Başkanlığına gelerek vatandaşları dinledi. Can daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İlçelerin Taleplerini Alıyoruz

Her Cuma en az bir milletvekilinin Kırıkkale’ye geldiği nöbetçi vekil uygulamasının bu haftaki sahibi Ramazan Can oldu. Milletvekili Can vatandaşların sorunlarını dinleyerek, gerekli yerleri aradı. Can daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayarak, birkaç konuya açıklık getirdi. Can yaptığı açıklamada ilçe gezilerinin devam ettiğini ve ilçe taleplerini aldıklarını kaydetti.

Köy Halkının Tercihi Önemli

Gündeme ilişkin konular hakkında da açıklamalarda bulunan Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, “Kuyuları olanların dikkatine. Artık sanayi için kuyudan su alıyorsanız. Bir süre sonra bunlar kapatılacak” dedi. Kayadibi köyünün Kırıkkale’ye bağlanması hususuna da açıklık getiren Can, “Kayadibi köyünde geçtiğimiz haftalarda referandum yapıldı.

Ziraat Bankası Konusu

Bu oylama köy halkının 4’te 3’ü Kırıkkale’ye bağlanmak istediklerini belirttiler. Bu konu aynı zamanda iç işleri bakanlığına bağlı bir konu ancak bakanlıkta köy halkının tercihinin önemli olduğunu söyledi” dedi. Can ayrıca 2013 yılı içerisinde Bahşılı’ya Ziraat Bankası şubesinin açılacağını da belirtti. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli