Anahtar Kelimeler:

Esnaftan Teşekkür Ziyareti

Esnaftan Teşekkür Ziyareti

 Parkomat Çok İsabetli Oldu

Kırıkkale`de Zafer Caddesi üzerinde bulunan bir grup esnaf, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz`ı ziyaret ederek, parkomat uygulaması için teşekkür ettiler.

Olumsuz Bir Durum Yaşanmadı

Kırıkkale`de Zafer Caddesi üzerinde bulunan bir grup esnaf, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz`ı ziyaret ederek, parkomat uygulaması için teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Korkmaz, burada yaptığı konuşmada, uygulamayı yol ve kaldırım düzenlemelerinden sonra yapmayı planladıklarını belirterek, uygulamanın ilk 15 dakika için engelli ve özürlü vatandaşlar için ücretsiz olduğunu, uygulamada şu an için olumsuz bir durumun yaşanmadığını kaydetti.

Ekonomik Katkı Da Sağladı

Zafer Caddesi`nde iş yerleri bulunan esnaf ise parkomat uygulamasından dolayı teşekkür ederek, müşterilerin daha rahat bir yer bulmasının kendilerini de memnun ettiğini ifade ettiler. Bu uygulamanın trafik yoğunluğunu azalttığını ifade eden esnaflar, ekonomik olarak da ciddi manada katkı sağladığını söylediler. Uygulamadan çok memnun olduklarını belirten esnaflar, bu sayede hem caddenin rahatladığını, hem de park sorununun ortadan kalktığını belirttiler. Uygulama vatandaşlar tarafından da olumlu karşılanıyor.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli