Anahtar Kelimeler:

Ölüm Tehlikesi!

Ölüm Tehlikesi!

 Yolda Büyük Tehlike Yaşanıyor!

Hem De Hergün…

Kırıkkale’nin Ankara girişinde her gün yaşanan trafik tehlikesi vatandaşların tepkisini çekiyor.

Ciddi Bir Sıkıntı

Ankara istikametinden Kırıkkale’ye gelen araçları Milan Çocuk Kulübü Fabrikası’nın önünden iki çatal yol karşılıyor. Sağa giden yol Kırıkkale şehir merkez i ve Kayseri istikameti, sola giden yol ise Çevre Yolu, yani Samsun istikameti. Ancak bu çatal ayrımını geriden gelen araçlar bilmiyor. Araç sahibi Kırıkkaleli ise ve bu yoldan daha önce geçmiş ise şehir merkezine dönmek için en sağ şeritte ilerliyor.

Her Gün Sorun Yaşanıyor

Fakat araç sahibi yabancı ise yolu bilmeden yokuşu tırmanıyor ve bir anda ne yapacağını şaşırıyor. Çünkü karşısına kendisine daha önce uyarmamış olan tabelalar ve çatal yol bir anda çıkıyor. Tesadüfen sol şeritti ise ve Samsun istikametine gidecekse sorun yok. Sağ şeritte ise sorun yaşıyor. Sol şeritten Kayseri ve şehir merkezi istikametine gidecek olanlar da aynı duruma maruz kalıyor. Bu olay her gün yaşanıyor.

Sürücülerin Önerisi

Sürücüler bu soruna bir çare bulunmasını istiyorlar. Geri planda Yeni Sanayi Sitesi kavşağı ve trafik ışıkları olduğu için araçların çatal yola hızlı girmediği ve pek sorun yaşamadığı söyleniyor. Ancak kavşakta yeşil ışıkta geçen ve hızla çatal yola gelen araçların çok ciddi tehlike ile karşı karşıya kaldıkları belirtiliyor. Bunun için biraz daha geride, tepenin daha altında yol ayrımı yapılması ve trafik levhası konulması öneriliyor.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli