Anahtar Kelimeler:

TSO'da Dahil Edilmeli

TSO

 Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can nöbetçi vekil uygulaması kapmasında Kırıkkale’ye gelerek vatandaşlar ile bir araya geldi. Can görüşmelerden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, kurulacak Mühimmat Organize Sanayi bölgesi çalışmalarına TSO’nun da dahil edilmesini tavsiye etti.

PKK Sıkışmış Durumda

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, uzun süredir gördüğü tedavinin ardından Ak Parti İl Başkanlığında vatandaş ile bir araya geldi. Can ilk olarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gündeme ilişkin açıklamalarda buluna Milletvekili Can, PKK’nın silah bırakması hususu ile ilgili görüşlerini açıkladı. PKK’nın artık eski gücünün kalmadığını ifade ederek, “PKK şuan sıkışmış durumda. Eskiden 14-15 yaşındaki çocukları kandırarak dağa çıkarabiliyorlardı. Onları eğitebiliyorlardı. Artık bunu yapamıyorlar ve dağa çıkmalar artık asgariye inmiş durumda” ifadesinde bulundu.

TSO’da Dahil Edilmeli

Güç birliği çalışmalarından bahseden Can, “Güç birliğine yapılan toplantıların hepsinin ayağı yere basıyor. Yapılacak Mühimmat Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili benim görüşüm; Bu işin sivil ayağı olacak olan Ticaret ve Sanayi Odasının dahil edilmesidir. Bu sayede sadece devlet değil Ticaret ve Sanayi Odası ile oluşan sivillikte işin içine girmiş olacaktır” şeklinde konuştu.

Muhtarlar Bu İşi Çözer

Bir vatandaşın MKE alımları ile ilgili olarak şikayetini dile getirdiği sırada açıklamalarda bulunan Ramazan Can, “MKE alımlarında ki sıkıntı devam ediyor. Farklı illerden gelen vatandaşlarımız Kırıkkale MKE’ye başvurabiliyorlar. Tabiiki onlarda bizim vatandaşımız onlarında işe girmeye hakları var. Ancak bu işte önceliklere bakmak gerekiyor. MKE Kırıkkale’de bulunuyor ise Kırıkkale insanına öncelik tanınmalıdır. Muhtarların bu işin üzerine düşerek, gelen adres taşıma işlemlerinde faturaları istemesidir. Bunu isterlerse eğer, gerekli şartları yakalamayacakları için başvuramayacaklardır” dedi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli