Anahtar Kelimeler:

Hem Skandal, Hem Rezalet!

Hem Skandal, Hem Rezalet!

 Böyle Şey Görülmüş Değil!

Kırıkkaleli bir vatandaş Finansbank’a hesabını kapatmak için gidince şok oldu…

Şok Eden Olay

Bankaların bir oyunu daha ortaya çıkarıldı. Kırıkkaleli H.H. isimli bir vatandaş dün Finansbank şubesine bankadan bıktığı için hesabını kapatmak için gitti. Vatandaş yine bankanın yeni bir sürprizi ile karşılaştı. Hesabını kapattırmak isteyen vatandaş, kendi adına Ümraniye’de bir hesap daha olduğunu öğrendi. Şok olan vatandaş, ne yapacağını şaşırdı.

Banka Sıkıntısı

Banka görevlilerinin vatandaşı bilgilendirme konusunda iyi niyet göstermediğini ileri süren vatandaş, “Uzun zamandır bu banka ile sorun yaşıyorum. Son bir yıldır hesabını bir türlü kapatamıyorum. Ne ödediğimi bile bilmiyorum. Çünkü doğru dürüst bilgi veren yok. Oraya git, buraya git deyip duruyorlar. Sonunda kredi kartımı iptal ettirip, tüm hesabımı da kapatmaya karar verdim. Bunu yaparken de benden ayrıca para aldılar. Buna da razıydım. Çünkü bıktım. Fakat, Ümraniye’de bir hesabın daha olduğunu öğrendim.

Skandal Bir Olay

Benim bilmediğim hesap konusunda banka görevlileri bir açıklama bile yapamadılar. Skandal, rezalet hepsi bir arada. Bankayı mahkemeye vereceğim. Hakkımı hukuki yollarla arayacağım. Ve ayrıca bunu herkese anlatacağım. Haber yaptırıyorum ki, belki benim gibi pek çok kişi varır, dikkatli olsunlar. Bu vukuat bankanın ilk vukuatı değil. Daha önce de bin TL’lik nakit avans kredisi çekmiştim. Taksidi yatırmaya gittiğimde sizin iki taksidiniz var dediler. O zaman da şok oldum.

İstanbul’a Gitmedim

Hesabı yine güç bela kapattık. Şimdi İstanbul Ümraniye’de bir hesabım daha çıktı. Benim haberim yok. İstanbul’da sene 1995-1996’da bulundum o da askerlik için. Ne hesap açtırdım, ne de başka bir şey yaptırdım. Yaptırmama imkan yok 1996’an bu yana İstanbul’a hiç gitmedim. Bu nasıl oldu bilmiyorum. Görevliler hesabı kapattıklarını söylediler. Bir açıklama da yapamadılar. Zaten suratlarında düşen bin parça oluyor.

Aman Dikkatli Olun

Konuyu tüketici haklarına bildireceğim. Vatandaşları da bu konuda uyarmak ve dikkatli olmalarını sağlamak için haber yaptırıyorum. Belki benim gibi bir çok kişi adına hesap açıldı ve bu hesaplar farklı şekilde kullanılıyor. Olamaz değil. Bu bakımdan herkes dikkatli olsun. Artık şunu öğrendim, küçük bankalar ile çalışmayacaksınız. Ciddi, köklü, büyük ve güçlü bankalar ile çalışacaksınız. Aman dikkatli olun. Gidin hesabınızı kontrol ettirin” dedi.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu