Anahtar Kelimeler:

CANSIZ YÜREKLERDE YAŞAYACAK

CANSIZ YÜREKLERDE YAŞAYACAK

 Bursa Yenişehir Havaalanı’nda çalışırken kalp krizi sonucunda yaşama veda eden 3’üncü Sınıf Emniyet Müdürü 43 yaşındaki Ömer Cansız, memleketi Kırıkkale’de toprağa verildi.

Meslektaşlarının şok olduğu ve gözyaşlarına boğulduğu cenaze törenine katılan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, aileye başsağlığı dileklerinde bulundu.

 HASTANEYE KALDIRILDI

Bursa Emniyet Müdürlüğü`nün Yenişehir Havaalanı Şube Müdürlüğü görevini yürüten ve 25 yıllık polis olan üçüncü sınıf emniyet müdürü evli ve iki çocuk babası Ömer Cansız, önceki gece 21.30 saatlerinde evinde rahatsızlandı. Ailesi tarafından çağırılan 112 Acil Servis ambulansı ile Yüksek İhtisas Araştırma Hastanesi`ne kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Ömer Cansız, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Ömer Cansız, yapılan tüm müdahalelere rağmen saat 04.00 sıralarında yaşamını yitirdi.

 TÖREN DÜZENLENDİ

Yüksekokul mezunu olan Ömer Cansız, Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde çeşitli birimlerde görev yapmıştı. Cansız, bir yıl önce Yenişehir Havaalanı Koruma Şube Müdürü olarak atanmıştı. Meslektaşları tarafından çok sevilen Ömer Cansız’ın cenazesi memleketi Kırıkkale`ye getirildi. İkindi namazının müteakip kılınan cenaze namazıyla Yenimahalle Aile mezarlığına defnedilen Cansız için tören düzenlendi. Törene Kırıkkale Valisi Ali Kolat, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal başta olmak üzere çok sayıda emniyet mensubu katıldı. Törene Kırıkkale, Bursa ve Eskişehir Emniyet Müdürlüklerinden çelenk gönderildi. Öte yandan aile fertlerinin bu ani ölüm üzerine bitkin oldukları gözlendi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı