Anahtar Kelimeler:

Herkes Bunu Bilsin

Herkes Bunu Bilsin

Terör konusunda AK Parti'nin başından beri izlediği tutarlı bir çizginin olduğunu belirten Beşir Atalay, ‘Herkes bunu bilsin, biz bu işe konjonktürel bakmıyoruz. Türkiye'nin gerçekten en önemli sorunları neyse, onların üzerine gidiyoruz” dedi.

 ATALAY ENİNE BOYUNA PROGRAMINA KATILDI

TRT 1’de yayınlanan Enine Boyuna programına konuk olan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, hükümetin terör sorunu karşısında benimsediği politikalarla ilgili açıklamalar yaptı. AK Parti politikalarına bir bütün olarak bakmak gerektiğini ifade eden Atalay, AK Parti hükümetlerinin en önemli hedeflerinin Türkiye’yi normalleştirme hususunda belirlendiğini söyledi.

İYİ ANALİZLER YAPTIK

Terör sorunu konusunda bugünkü durumu değerlendiren Beşir Atalay, “İyi analizler yaptık. Burada pek çok enstrüman var. Pek çok aktör var” diyerek, entegre bir strateji üzerinde olduklarını ifade etti. Türkiye’nin gerçekten en önemli sorunları neyse, onların üzerine gidildiğini belirten Beşir Atalay, “AK parti konjonktürel siyaset yapan bir parti değil. Tabi siyaset yapıyoruz. Milletimizin nabzı, milletimizin rehberliği en önemlisi ama önümüze sorunları alıyoruz, bütün boyutlarıyla analiz ediyoruz, stratejisini kuruyoruz ve üzerine gidiyoruz” diye konuştu.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu