Anahtar Kelimeler:

Millet Şansını Arıyor!

Millet Şansını Arıyor!

 Son zamanlarda şans oyunlarına olan ilgi gittikçe artıyor. Yediden yetmişe futbolla ilgili olan veya olmayan çok kişinin oynadığı iddia da bunların başında geliyor

Şans Oyunları

Her geçen gün artan ve zamanla bir tutku haline gelen şans oyunları vatandaşların ilgisini çekiyor. Özellikle bahis oranlarının düşük olması nedeniyle de iddia son zamanlarda en çok tercih edilen şans oyunları arasında geliyor. Öyle ki her yaştan vatandaş iddia bayilerinin yolunu tutarak şansını deniyor. Futbol maçları üzerinden oynanan ve şans oyunları arasında yeni yeni yer bulan iddiaya özellikle 20-35 yaş arası vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Öyle ki günün her saatinde iddia bayileri dolup taşıyor. 

Kaybedenler Kazananlardan Fazla

Kırıkkale’de de vatandaşların iddia’ya yoğun ilgi gösterdiğini belirten bayi işletmecisi Fatih Dağdelen, herkesin son dönemlerde paraya olan ihtiyaçtan dolayı bu tür şans oyunlarına yöneldiğini söyledi. Herkesin büyük bir umut ve hevesle iddia oynadığına değinen Dağdelen, kaybedenlerin kazananlardan daha çok olduğunu ifade etti. Küçük yaştaki çocukların bile iddia oynamaya meyilli olduğunu dile getiren Dağdelen, 18 yaş altı kişilerin oynamasının yasak olduğunu cezaların da bayinin kapatılmasına kadar gidebileceğini belirtti. Ayrıca Dağdelen iddiaya olan ilginin her geçen gün artarak devam ettiğini de sözlerine ekledi.  



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu