Anahtar Kelimeler:

Köstekli Uyardı!

Köstekli Uyardı!

 Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, gıda denetimleri konusunda açıklama yaptı ve bazı uyarılarda bulundu

 Denetim Açıklaması

Köstekli, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “İlimizde gıda üretimi ve Perakende Satış yapan işyerlerinin 31 Aralık 2012 tarihine kadar Gıda Tarım ve Hayvancılık İl müdürlüğünden  “İş Yeri Kayıt Belgesi almak zorundadırlar. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün yapacağı denetimlerde Madde 41-c )30’ uncu maddenin 1.fıkrasına gereği kayıt yaptırmayan üretim yerlerine (ikibin TL), perakende satış yapan iş yerlerine (bin TL) idari para cezası verilecektir.

Köstekli Bilgi Verdi

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği olarak gıda ile ilgili mesleki odalarımıza bu duyuruyu yaptık, Mesleki Odalarımız da üyelerini bu konuda bilgilendirdiler. Esnafımızın mağdur olmamaları ve cezai işlemlerle karşılaşmamaları için bir kez daha konunun ciddiyetini bilsinler istedik. Esnafımızın bir an evvel Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne gidip kayıt yaptırmalarını önemle rica ederim.”



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli