Anahtar Kelimeler:

Bir De Sağlık Müdürümüz Var!

Bir De Sağlık Müdürümüz Var!

 Müdürü Ne Bilen

Var Ne De Tanıyan!

Tartışmaların Hiçbir Yerinde Yok!

Kırıkkale’de sağlık alanındaki skandallar her gün tartışma konusu oluyor ama bu skandallara yönelik Sağlık Müdürlüğünden hiçbir açıklama gelmiyor…

Var Veya Yok Gibi!
Kırıkkale’de bir Sağlık İl Müdürü olduğunu biliyor muydunuz. Sağlık alanında bir çok tartışma yaratan gelişmeler yaşanmasına rağmen, tüm sağlık ekiplerinin ita ve sicil amiri konumundaki Sağlık İl Müdürlüğünden ve müdire hanımdan tek barı açıklama gelmiyor. Evet Kırıkkale’nin bir Sağlık İl Müdürü var. Ama yok gibi. Varlığı ile yokluğu hiç fark edilmiyor.

Nerede Görüldü?

Sağlık İl Müdürlüğü görevini Fatma Sönmez isimli hanım yapıyor. Onu bir ataması olduğunda duyduk bir de Vali Ali Kolat’ın Sağlık Meslek Lisesi’ni ziyareti ile Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın hastane ziyaretinde gördük. Bunun dışında müdire hanımı ne gören var ne de duyan.

Olaylar Yaşanıyor

Bir süre öncesine kadar aktif olan Sağlık İl Müdürlüğü Fatma Sönmez ile adeta kabuğuna çekildi. Şehirde bir çok önemli gelişme yaşanmasına rağmen müdire hanımdan hiçbir ses çıkmadı. Sağlık atamaları, hastanelerdeki bazı olaylar, YİH’teki acil servis skandalı, TIP Fakültesi’ndeki doktora darp olayı müdire hanımın açıklama yapmasını gerektiren konulardı.

Otoritesi Yok

Ancak müdire hanım ne bu konularda açıklamada bulundu ne de varlığını sağlık alanında hissettirdi. Müdire hanımın ne işle meşgul olduğu merak konusu. Kırıkkale’de skandal olarak nitelenebilecek olaylar yaşanmasına rağmen, müdire hanımın otoritesini gösteremediği ve dolayısıyla bu alanda büyük eksiklik yaşandığı gözleniyor.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli