Anahtar Kelimeler:

Hastane İnşaatını Gezdi

Hastane İnşaatını Gezdi

 Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay Kırıkkale ziyaretinde, Yüksek İhtisas Hastanesi ek binası inşaatı, Cumhuriyet Başsavcısı ve Baro Başkanını ziyaret etti.

Başarılar Diledi

Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay Yüksek İhtisas Hastanesi Genel Sekreteri Dilek Öztaş’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Hastane ile alakalı olarak açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Dilek Öztaş, yapılan çalışmaları değerlendirerek, görevlendirmelerden bahsetti. Beşir Atalay ise tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de genel sekreterliğin oluşturulduğunu ifade etti.

Güzel Bir Çalışma Yürütülüyor

Atalay, “Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde şuan da yapılan çalışmalar ile kapasitesinde büyük bir genişleme olacak. İlimizde başta sağlık ve eğitim olmak üzere çalışmalar çok hızlı ilerliyor. Bu konuda hükümetimiz sadece Kırıkkale değil tüm Türkiye’de güzel bir çalışma izliyor. Bizlerde özel sektöre yatırımlarını arttırmanın yollarını arıyoruz. Ben her zaman söylemişimdir Kırıkkaleli yöneticilere, ne yapıyorsanız yapın diğer illerden farklı olun diye ifade ettim. Bu yüzden Kırıkkale diğer illerden farklı olmalıdır” dedi.

İnşaat Başarılı Olmuş

Genel Sekreter Dilek Öztaş’ı ziyaretinin ardından beraberindeki heyet ile beraber Yüksek İhtisas Hastanesi ek binasının inşaatı gezen Beşir Atalay, çatı katına kadar çıkarak Kırıkkale’yi bir de yukardan inceledi. Hastanenin ek binasının oldukça başarılı bulan Atalay, çalışmaların hızlanması için gerekli irtibatın sağlandığını sözlerine ekledi. Binanın gezilmesinin ardından daha sonra Kırıkkale’ye yeni atanan Cumhuriyet Başsavcılığını ziyaret eden Atalay Başsavcı Musa Durmaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Atalay daha sonra Baro Başkanı Ayhan Yılmaz’ı da ziyaret etti.

Vatandaşlar İle Sohbet Etti

Adliye çıkışı sonrası Kırıkkale’de yürüyerek bir tur atan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, sevgi yolu, Bankalar Caddesi, Hüseyin Kahya Parkı ve Zafer Caddesinden vatandaşlar ile sohbet ederek yürüyüş yaptı. Kırıkkale’nin güzel çalışmalar ile daha da gelişeceğini söyleyen Atalay, birkaç vatandaşa hal hatır sordu. Atalay, bir esnaf ziyaretinde Kırıkkale köftenin tadına baktırmak isteyen bir esnafın geri çevirmeyerek ikramından tattı. Atalay daha sonra vedalaşarak Kırıkkale’den ayrıldı. 



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı