Anahtar Kelimeler:

Resim Kaldırıldı!

Resim Kaldırıldı!

 Geçtiğimiz günlerde Kırıkkaleli bir bürokratın oğlunun pahalı cep telefonları ve masaya yaydığı paralar ile çektirdiği resmin kime ait olduğunu açıklıyoruz…

Resim Kime Ait?

Bir süre önce Kırıkkaleli bir bürokratın oğlu pahalı üç adet cep telefonu ve masaya yaydığı paralar ile gündeme gelmişti. Facebook hesabında çirkin bir poz veren bürokratın oğlu, resmin altına da “Türkiye’ye döndüm… para çok olunca…” yazmıştı. Bu resim ve ifadeler Kırıkkale’de günlerdir konuşuluyor. Sitemizde resimle ilgili haber duyurusu yayınlanınca resmin Facobook’tan hemen kaldırıldığı gözlendi.

Arabalarla Resimler!

Resim, birkaç yıl öncesine kadar Kırıkkale’de boş gezen ancak nasıl olduysa kısa süre önce bir kamu kurumunda Ankara’da yönetmenlik yapmaya başlayan birisine ait. Üstelik yurt dışına çıkmış. Bu resmin haricinde değeri 75 ila 80 bin lira olan pahalı arabalarla da resimleri var. Arabalar da kendisine ait. Bunları elde etmek için birkaç yıl içinde nasıl bir gelir elde ettiği merak konusu.

Kimin Oğlu?

Bu kişi Kırıkkaleli olan ve basınla ilgili bir kurumda daire başkanlığı yaptıktan sonra yurt dışında bir ülkeye birkaç ay önce basın ateşesi olarak atanan(!) bir ismin oğlu. Resim büyük tepki çekti. Çünkü resimde hiçbir kariyeri olmamasına rağmen kamuda işe başlayarak hızlı bir yükseliş gösteren bir kişinin milleti kıskandıracak, utandıracak bir duruş açısı vardı.

Ayıp Ve Çirkin…

Türkiye’de asgari ücret ile yıllardır geçinmeye çalışan bir çok kişi bulunurken, torpil ve devlet imkanlarının kimlere nasıl peşkeş çekildiğini anlatan bir başka görüntü de vardı resimde. İşte bu yüzden haber değeri taşıyan bu resmi isim belirtmeden, ancak işaret ederek yayınlıyoruz. Milleti rahatsız eden bu ve benzeri bir çok görüntü olduğu da biliniyor. Sitemizde bununla ilgili haber duyurusu çıkınca resmin kaldırıldığını da görüyoruz. Bu ve benzeri ayıpların olmaması için de bu haberi yayınlıyoruz.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı