Anahtar Kelimeler:

Siyasileri Buluşturan Açılış

Siyasileri Buluşturan Açılış

 Kırıkkale’de derneği olmayan Sulakyurtluların da artık bir derneği var. Sulakyurtlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği dün gerçekleştirilen bir törenle açıldı…

Törene Geniş Katılım

Kırıkkale Sulakyurtlular Derneği açıldı. Derneği bulunmayan ilçe için kuruluş çalışmaları tamamlanan yardımlaşma ve dayanışma derneğinin açılışına siyasi partilerin temsilcileri büyük ilgi gösterdi. Başkanlığını Zekeriya Ünver’in yürüteceği derneğin açılışı Foto Uğur karşısındaki binada gerçekleştirildi. Açılış törenine MHP MYK Üyesi Halil Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, MHP İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, CHP İl Başkanı Ziya Kavlak, SP İl Başkanı Faruk Vurgun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Babayiğit ve çok sayıda davetli katıldı.

Siyasileri Buluşturdu

Açılış törenini siyasi isimler birlikte yaptılar. Siyasileri buluşturan açılış töreninde bir konuşma yapan Dernek Başkanı Ünver, “İlçemizin bir derneği yoktu. Artık bir derneğimiz var. Derneğimizin bugün açılışında olduğu gibi herkesi bir araya getirmesini amaçlıyoruz. Güzel bir buluşma oldu. Tüm siyasi partilerimiz iştirak ettiler. Hepsine teşekkür ediyoruz. Derneğimiz böyle güzel bir ortamda çalışmalarını sürdürecektir. Bunu amaçlıyoruz ve böyle devam edeceğiz” diye konuştu. Derneğin açılış törenine katılan siyasiler keyifli olarak bol bol sohbet ettiler. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli