Anahtar Kelimeler:

Vatandaşı Bilgilendirdiler

 Vatandaşı Bilgilendirdiler

 Mahalle Toplantıları Başladı

Ak Parti Kırıkkale il Başkanlığı ve Merkez ilçe Başkanlığı koordinesinde Mahalle Toplantıları start aldı. Toplantıda Milletvekili Köksal, Silah Sanayi bölgesinin ilk adımının atıldığını söyledi.

Tarihi Günlerden Biri

Yuva Mahallesi ve Selimözer Mahallesinde organize edilen mahalle toplantılarına Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, İl Başkanı Mehmet demir, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Babayiğit, Merkez ilçe Siyasi Hukuk işler Başkanı Yılmaz Cebeci katıldı. Mahallelilerin sorunlarının dinlendiği toplantıda Milletvekili Köksal ve İl Başkanı Demir Ak Parti iktidarı döneminde yapılan çalışmalardan kısaca bahsetti. Milletvekili Köksal toplantıda ayrıca, Bugün Kırıkkale’miz için tarihi günlerden birini daha yaşıyoruz. MKE ile anılan şehrimize bir değer katacak olan Silah Sanayi Bölgesinin ilk adımlarını da bugün itibariyle atmış bulunuyoruz”

Yatırımlar Birer Birer Geldi

“MKE’nin kullanılmayan arazilerine yapılan protokol ile birlikte yatırımcının getirilmesinin önü açıldığının müjdesini verdi. İl Başkanı Mehmet Demir ise yaptığı konuşmasında “Ak Parti iktidarının 10 yılda yaptığı hizmetlerin göz ardı edilemeyeceğini ifade etti. Ak Parti olarak Kırıkkale’ye yatırımların birer birer geldiğinin altını çizen Demir halkın sorunlarını dinlemek için bugün burada olduklarını belirtti. Toplantının sonunda ise Mahalle sakinleri istekleri ve talepleri konusunda il Başkanı Mehmet Demir ve Milletvekili Oğuz Kağan Köksal’a ilettiler.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli