Anahtar Kelimeler:

Ayakkabı Uyarısı

Ayakkabı Uyarısı

 Ayakkabı seçimi sadece ayak sağlığı için değil, genel sağlığınız için de oldukça önem teşkil ediyor Yanlış veya ayak yapısına uymayan ayakkabı seçimi ağrıları ve sağlık problemlerini de beraberinde getiriyor

Ayak Sağlığınızı Koruyun

Özellikle bütün gün ayakta ve uzun süre ayakkabı giymek zorunda kalanların seçtiği ayakkabıya mutlaka dikkat etmesi gerekiyor. Ayak sağlığı ve rahatlığının genel sağlıkla yakından ilgili olduğunu vurgulayan uzmanlar, özellikle ortopedik ayakkabıların seçilmesi gerektiğini ifade ediyor. Sırt ağrısından kemik çıkıntılarına kadar birçok sorunun yanlış ayakkabı seçiminden kaynaklandığına dikkat çeken uzmanlar, ayak sağlığının mutlaka korunması gerektiğini vurguluyor.

Ortopedik Ayakkabıları Seçin

Özellikle çocukluk çağından itibaren ayakkabı seçiminin önemli olduğuna değinen uzmanlar, vatandaşların bu konuda hassas olmaları gerektiğini vurguluyor. Gün içerisinde bireylerin rahat ve zinde hissetmesi için ayakkabı alırken dikkat etmesi gereken hususlar olduğunu belirten Ayakkabı satıcısı Bünyamin Karadoğan, vatandaşların ortopedik ayakkabıları tercih etmeleri konusunda uyardı. Yirmi yedi yıldır ayakkabı satıcılığı yaptığını ifade eden Karadoğan, doğru ve ayak yapısına uygun ayakkabı seçiminin sağlığımız için önemli bir konu olduğuna dikkat çekti. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli