Anahtar Kelimeler:

Devir Teslim Yapıldı

Devir Teslim Yapıldı

Kırıkkale İl Müdürlüğünde yirmi iki yıldır çeşitli görevlerde bulunan Ankara il Müdürlüğü görevine atanan A.Vural Örsdemir Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevine atanan Okan Şahin’e görevini devretti

Şahin Göreve Başladı

Kayseri Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne 1993 yılında makine mühendisi olarak göreve başlayan Şahin, Piyasa Gözetim, Denetim, Ölçü Ayar ve Sanayi Şubelerinden sorumlu şube müdürüydü. Şahin Müdürlüğü devir aldıktan sonra Bakanlıktaki İl Müdürleri toplantısına katıldı. İl Müdürleri toplantısına Bakan Nihat Ergün ve Müsteşar Ersan Aslan’ın yanısıra Genel Müdürlerinde katıldığı öğrenildi.

Özata İl Müdürü Oldu

Diğer yandan Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ikiye bölünüyor. Yeni kurulan Gümrük ve Ticaret İl Müdürlüğüne ise beklenen görevlendirme yapıldı. Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Fahrettin Özata Gümrük ve Ticaret İl Müdürü olarak görevlendirildi. Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin, 633 sayılı kanun hükmünde kararname gereği Müdürlüğündeki Ticaret ve Tüketici Şubelerini Gümrük ve Ticaret İl Müdürlüğüne devrettikten sonra Gümrük ve Ticaret İl Müdürlüğü kurulmuş olacak. Devrin bu hafta yapılması bekleniyor.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı