Anahtar Kelimeler:

ORTADA KALDI!

ORTADA KALDI!

 Çarşamba pazarı mevkiinde yalnız yaşayan 83 yaşındaki engelli kadına ait müstakil bir evde çıkan yangın sonucu maddi hasar oluştu…

SON ANDA KURTULDU

Çarşamba pazarı mevkiinde müstakil bir evi bulunan 83 yaşındaki engelli Hava Sarıkaya 6 Kasım Salı günü saat 19.00 sularında ısınmak için sobasını yaktığı sırada Sobanın fazla yanması ve kapağının açık olmasıyla sobadan çıkan kıvılcımlar halıya ve evin içinde bulunan diğer plastik eşyalara sıçramasına neden oldu. Halının ve diğer eşyaların kısa sürede alev alması ile 83 yaşındaki engelli kadın alevlerin arasında kaldı. Sarıkaya alevlerin arasından son anda kendini kurtararak dışarı çıktı.

ÇEŞİTLİ YERLERİ YANDI

Yangını fark eden komşuları Engelli kadının imdadına yetişerek 112 Acil’i ve itfaiye ekiplerini aradılar. Yaşlı kadın çeşitle yerlerinde yanık bulunurken itfaiye ekipleri kısa sürede evi söndürdüler. Evde maddi hasar oluşurken yaşlı karına ait bütün eşyalar yanarak kül haline dönüştü. Engelli kadının Isparta da yaşayan oğluna haber veren komşuları olayın hala şokunda olduklarını ve yaşlı kadının mucize bir şekilde evden çıktığını dile getirdiler. Isparta’dan gelen oğlu Dursun Darı annesini Isparta’ya götürmek istediğini ancak annesinin Kırıkkale’yi sevdiğini için gitmek istemediğini söyledi. 



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu