Anahtar Kelimeler:

Bu Yeterli Olur Mu Bilinmez!

Bu Yeterli Olur Mu Bilinmez!

 Bayramlaşma töreninde Kemal Albayrak ve HAS Partililere karşı yapılan saygısızlık üzerine gösterilen tepkiler nedeniyle özür dilendiği öğrenildi…

Demir Özür Dilemiş!

Kurban Bayramında AK Parti’deki bayramlaşma töreninde Kemal Albayrak ve HAS Partililere Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın yaptığı saygısızlık üzerine gösterilen tepkiler nedeniyle İl Başkanı Mehmet Demir’in Kemal Albayrak’ı arayarak yaşanan saygısızlık nedeniyle özür dilediği ileri sürüldü. Mehmet Demir’in Albayrak’ı telefonla arayıp yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirip özür dilediği kaydedildi.

Özür Girişimi Manidar!

Kamuoyunda büyük yankı yapan olay üzerine bu özürün mecburen dilendiği belirtilirken, saygısızlığa imza atan Atalay’dan ses yok. Atalay’ın bu konuda bir açıklaması da olmadı. Mehmet Demir’in jest yapar gibi görünüp özür dilediği kaydedilirken, Atalay’ın ne yapacağı merak konusu. Aslında bu özür girişiminin Atalay’ı tepkilerin odağına daha fazla yerleştirme çabası olduğu da ileri sürülüyor.

Atalay Özür Dilesin

Bu arada, kamuoyu asıl özür girişiminin Atalay’dan gelmesi gerektiğini konuşuyor. Başbakan partide birleşme ve bütünleşme yapmaya çalışırken, Atalay’ın bunun tam tersi büyük bir saygısızlığa imza attığı düşünülüyor. Bundan ötürü de kamuoyu önünde hem Albayrak’tan ve hem de HAS Partililerden açık bir dille özür dilemesi gerektiği vurgulanıyor.



  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı