Anahtar Kelimeler:

Taksiciler Dertli…

Taksiciler Dertli…

 Ulaşım araçlarının vazgeçilmezi olan otomobiller en zor anımızda yetişiyorlar. Otomobili olmayan ise Taksi’yi kullanmak zorunda kalıyorlar

İşler Azaldı

Geçtiğimiz günlerde teknolojinin ilerlemesi ile otomobile duyulan ihtiyaç bir hayli fazlalaştı. Yeni otomobillerin çıkmasını bekleyenler bu fırsatlardan yararlanıp araçlarını değiştiriyorlar ama o imkânı olmayanlar ise mecburen ya yürümek zorunda kalıyor ya da taksi’ye binmek zorunda kalıyorlar. Araçların çoğaldığı için Taksilerin kullanılmadığını dile getiren Taksici Turan Aydın “ İşlerimiz şimdilik normal ama Kırıkkale’de araç çoğaldıkça işlerimiz azaldı” dedi.

Ücreti Devlet Belirliyor

Bayramda arabası olman vatandaşların taksilere talebi yoğun olduğunu ve bununla beraber normal günlerde ise acil işi olan ve buna benzer mazeretleri olan insanların taksi kullandıklarını söyleyen Taksici Turan Aydın “ Kırıkkale ve benzeri küçük illerde Taksimetreler çok yazıyor çünkü mesafe kısa oluyor. Taksimetrelerimiz devlet kontrolünde ayarlanıyor. Devlet belirlediği mesafe ücretini taksimetrelere bilgisayar yöntemi ile yüklüyor. Her ilin taksimetre ücreti farklı biçimlerde belirleniyor. İlin büyüklüğüne göre hesaplanıyor” şeklinde konuştu.    



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu