Anahtar Kelimeler:

26 Aileye Yardım

26 Aileye Yardım

 Kırıkkaleli iş adamı Recep Uzelli, Kurban Bayramı öncesinde memleketi Kırıkkale`de ihtiyaç sahibi 26 aileye 1`er adet kurbanlık dağıttı

Bayram Yardımı

Her fırsatta doğup, büyüdüğü topraklara gelen, manevi desteğini Kırıkkale halkından esirgemeyen iş adamı, Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, Tüm Muhtarlar Derneği yönetim Kurulu tarafından tespit edilen mahalleler arasında 26 aileye koyun yardımında bulundu. Tanesi yaklaşık 600 TL değerinde olan koyunların ilki Yenidoğan Mahallesi Barbaros Hayrettin Caddesi 29/2`de bulunan Barbaros Apartmanında ikamet eden ve geçimini günü birlik işlerden sağlayan Tahsin Saygısız`ın ailesine teslim edildi.

Yardım Açıklaması

Böyle bir manevi çalışmanın içerisini de bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Tüm Muhtarlar Derneği 2. Başkanı ve Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Ağa Pehlivanlı, iş adamı Uzelli`nin Ramazan ayı içerisinde de 300 ihtiyaç sahibi aileye gıda, temizlik, giyecek yardımında bulunduğunu açıkladı. Yardımların ilk amacının ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılama noktasında olduğunu belirten Muhtar Pehlivanlı, bu tür yardımlar sayesinde mağdur ailelerin, mağduriyetlerinin giderildiğini söyledi.

Teşekkür Ettiler

Kendilerine yapılan yardımlardan dolayı emeği geçenlere, yardımı sağlayan Recep Uzelli`ye teşekkür eden Tahsin Saygısız`ın eşi Güler Saygısız, günü birlik işlerden sağladıkları gelirle aile bireylerinin geçimlerini sağladıklarını, ara eleman olarak zaman zaman kapıcılık yaptıklarını dile getirerek, "Eşim çok hasta. Çalışıp eve para getiremiyor. Onun yerine ben ve en büyük oğlum çalışıyor. Yardımları sağlayandan Allah razı olsun. Eğer bu yardım yapılamasaydı ben ve çocuklarım bayrama buruk bir şeklide girecektik` dedi.



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu