Anahtar Kelimeler:

Ekipler Temizlik Yapıyor

Ekipler Temizlik Yapıyor

 Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bayram öncesinde şehir genelinde bir çalışma başlattı. Mahallelerde ve mezarlıklarda temizlik yapılıyor

Çalışmalar Yapılıyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğünden çalışmalar konusunda şu bilgiler verildi: “Kurban bayramı öncesinde kent genelinde ve mezarlıklarda yürütülen çalışmalar devam ediyor. Kırıkkale Şehitliğinde düzenli olarak devam eden çalışmalar kapsamında çim biçimi ve yabancı ot temizliği tamamlandı. Bayraklar düzeli olarak değiştiriliyor. Şehitlik içinde gül dikimi yapıldı. Yenimahalle Mezarlığında budama ve yol temizleme çalışmaları tamamlanmak üzere. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, yabancı ot temizliği ile beraber ağaçların budanması, yol temizliği ve genel bakım onarım işlerini tamamlamaktadır.

Mezarlıklarda Çalışma

Yuva Mezarlığında tamamlanan parselizasyon çalışmaları ardından açılan yollar kilit parke ile kaplanarak vatandaşlarımızın çamura girmeden Mezarlık içinde dolaşmalarına imkan sağlandı. Kent merkezinde de çalışmalar devam etmekte. Osman Gazi Mahallesinden başlanarak, Samsun Yolu özellikle orta refüjlerinde yer alan çalı grupları budanarak daha düzenli bir görünüm elde edildi. Bayram öncesi tüm çalı gruplarının budanma işi bitirilmesi hedeflenmektedir. İhtiyaç duyulan ağaçlarda budama devam etmekte. Budama çalışmalarıyla beraber tüm  park ve yeşil alanlarda yapılan düzenli kontrollerin sonucunda belirlenen aksaklıklar vakit kaybedilmeden giderilmektedir.

Mahallelerde Çalışma

Kayseri yolu kavşağı, Çalılıöz Köprü mevkii, Celal Bayar Parkı, Millet Bulvarı, Nokta Parkında gül dikimi tamamlandı. Tüm parklarda ve Kent Ormanı, Bulvar Park, Terminal Park, Nokta Parkı ve Meydan Parkta temizlik ve bakım çalışmaları düzenli olarak devam etmektedir.  Periyodik olarak devam edilen çalışmalarımızı daha da hızlandırarak Kurban Bayramı öncesinde bitirmek amacındayız.”



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli