Anahtar Kelimeler:

Toplumun En Önemli Kesimi

Toplumun En Önemli Kesimi

 Kırıkkale Valisi Ali Kolat, geleneklerine, örfüne, adetine, inançlarına bağlı güzel bir toplumun oluşmasında esnafın çok büyük bir rol alan bir kesim olduğunu söyledi.

Vali’den Ziyaret

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, geleneklerine, örfüne, adetine, inançlarına bağlı güzel bir toplumun oluşmasında esnafın çok büyük bir rol alan bir kesim olduğunu söyledi. Kırıkkale Valisi Ali Kolat, şehri daha iyi tanımak için başlattığı sivil toplum ziyaretlere devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını (KESOB) ziyaret eden Vali Kolat, başkan Süleyman Köstekli`den gerek odanın çalışmaları, gerekse de esnafın sorunlarını konusunda bilgiler aldı.

Esnafın Önemini Anlattı

Esnafın güzel bir toplumun oluşmasında büyük rol aldığını kaydeden Vali Kolat, "Esnaf kesimi bizim milletimizin temel direğidir, temel yapısını oluşturur. Esnaf iyiyse, huzur içerisinde ise millette huzur içerisindedir. Esnaf, geleneklerine, örfüne, adetine, inançlarına bağlı güzel bir toplumun oluşmasında çok büyük rol alan bir kesimdir. Bu açıdan da esnafın teveccühünü almak, esnafın gönlünü almak, esnafın hizmetinde olmak bizimde en çok arzu ettiğimiz bir olay. Bu vesile ile ben bütün esnaf kesimi arkadaşlara başarılar diliyorum". KESOB`a bağlı oda başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette, Vali Kolat`a günün anısına Türk Bayrağı desenli küçük bir halı hediye edildi.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli