Anahtar Kelimeler:

İletişim Semineri Verildi

İletişim Semineri Verildi

 Belediye Çalışanlarına Seminer

Kırıkkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, belediye personeline yönelik "İletişim ve insan ilişkileri" konulu seminer düzenledi.

Seminer Programı

Kırıkkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, belediye personeline yönelik "İletişim ve insan ilişkileri" konulu seminer düzenledi. Kırıkkale Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. İsmail Gökdeniz, katılımcılara, özel hayat ve iş hayatındaki davranış biçimleri ile iletişim uygulamaları konusunda bilgiler verdi. Yard. Doç. Dr. İsmail Gökdeniz, kişilerarası en önemli köprünün iletişimin olduğunu belirterek, etkili iletişim için başkalarının güvenilir olması yeterli olmadığını kişinin de güvenilir olması gerektiğini kaydetti.

İletişim Ve İnsan

İnsanlarla iletişimde temelinde hoşgörü, güven, saygı ve güler yüz olması gerektiğini anlatan Yard. Doç. Dr. İsmail Gökdeniz, etkili iletişimde önemli olanın yüz yüze olması gerektiğini bildirdi. Katılımcıların semineri keyifle takip ettiğini ifade eden Gökdeniz, seminerin düzenlenmesinde emeği geçen Kırıkkale Belediyesi İnsan Kaynakları Eğitim Müdürü Vedat Ülten`e teşekkür etti. Bu tür eğitim seminerlerinin süreceğini açıklayan Ülten ise bir sonraki programın etkili bilgisayar kullanımı olacağını belirtti.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı