Anahtar Kelimeler:

Aileye Yardım Yapıldı

Aileye Yardım Yapıldı

 Fahri Başkanlığını Nebahat Korkmaz’ın yaptığı Sosyal Konsey ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya devam ediyor…

 

Yardım Bulunuldu

Yuva Mahallesinde ikamet eden ve 5 çocuğu ile ayakta kalmaya çalışan Beyhan Biçer’in imdadına Sosyal Konsey yetişti. Fahri Başkanlığını Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın eşi Nebahat Korkmaz’ın yaptığı Sosyal Konsey; Eşini iki yıl önce kaybeden Beyhan Biçer ve çocuklarına, eşya, kırtasiye ve giyim yardımında bulundu.

 

Her Türlü İhtiyaçları Karşılanıyor

Sosyal Konsey Fahri Başkanı Nebahat Korkmaz;  Yuva, Selim özer, Bağlarbaşı, Hüseyin kâhya ve Çalılı öz mahallelerindeki mağdur ailelere eşya, kış aylarının yaklaşması nedeniyle yakacak ve soba yardımı yapıldığını ve mağdur ailelerin çocuklarına okul üniforması ve kırtasiye malzemesi yardımı yaptı. 

Çalışmalar Artarak Devam Ediyor

Korkmaz; yapılan yardımların devam ederek şehrimizde ki ihtiyaç sahibi insanların daha rahat bir yaşam sürmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Sosyal konseyin yardım aracının 22 mahallede ihtiyaç sahiplerinin hizmetinde olduğunu belirten Korkmaz hemşerilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmanın artarak devam ettiğini belirtti.

Teşekkür Ettiler

Yardımları alan aileler, Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a, Konsey Fahri Başkanı Nebahat Korkmaz’a ve çalışanlarına yardımlarından dolayı teşekkür ettiler. Sosyal Konsey yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde de vatandaşlara yardım etmeye devam edeceği açıklandı. Ayrıca Kurban bayramında yardımsever vatandaşlarında yardımlarını Konsey’e bırakabilecekleri açıklandı. 



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu