Anahtar Kelimeler:

Teröre Lanet Olsun

Teröre Lanet Olsun

 Artan terör olaylarında hayatlarını kaybeden şehitlere saygı için İstanbul`dan Gaziantep`e yürüyüş düzenleyen Savaş Çağatay Kırıkkale`ye ulaştı.

 

Kırıkkale’ye Geldi

Artan terör olaylarında hayatlarını kaybeden şehitlere saygı için İstanbul`dan Gaziantep`e yürüyüş düzenleyen Savaş Çağatay Kırıkkale`ye ulaştı. İstanbul`dan yürüyerek Kırıkkale`ye kadar gelen Savaş Çağatay, Cumhuriyet Meydanında gazetecilere açıklama yaptı. Gaziantep`te meydana gelen terör saldırısında 10 kişinin şehit olmasının ardından "İstanbul`dan Gaziantep`e Şehitlere saygı" yürüyüşü düzenleme kararı aldığını, 5 gün önce İstanbul`dan yola çıktığını belirten Çağatay, 1600 kilometrelik mesafe kat ederek, Gaziantep`e ulaşmayı hedeflediğini söyledi.

 

Amacını Anlattı

Çağatay, "Yürüyüşüm sırasında bazı zorluklar da olabiliyor. Kışkırtmalar, sataşmalar oluyor. Ancak onların hiç biri yürüyüşümü engelleyemiyor. Ülkede yaşanan terör olaylarında hayatını kaybedenler ve şehit olanların anısına saygı yürüyüşüne başladım şehit yakınlarının sesi olmaya çalışıyorum. Vatandaş olarak böyle bir şey yapmaya karar verdim. Terörü lanetleyerek yürüyorum, tehlikeli durumlarda ve akşamları yola araçla devam ediyorum" dedi. 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli