Anahtar Kelimeler:

YARGI İZİN VERMEDİ!

YARGI İZİN VERMEDİ!

 Eğitim Sen üyesi olarak 21 Aralık 2011 tarihindeki greve katılan öğretmenlerle ilgili mahkeme kararı çıktı. Bu karar konusunda Eğitim Sen Şube Başkanı Yüksel Şahin açıklamada bulundu…

 

CEZA KONUSUNA AÇIKLAMA

Şahin, konuyla ilgili şu açıklamasında eyleme katılanlar hakkında soruşturma başlatıldığını söyledi ve bununla ilgili bilgiler verdi. Yüksel Şahin, eyleme katılanlardan Cemal Serttaş’a ceza uygulandığını, bunu mahkemeye taşıdıklarını böyledi ve “Kırıkkale İdare Mahkemesi’ne yaptığımız cezanın iptali başvurusunda Kırıkkale İdari Mahkemesi, demokratik hakları çerçevesinde GREV eylemine katılarak Anayasal hakkını kullandığı için disiplin cezası ile cezalandırılan Cemal Serttaş’a verilen cezanın hukuka uygun olmadığına karar vererek, verilen cezayı iptal etti” dedi.

 

ADALETLİ DAVRANILSIN

Mücadelelerinin süreceğini belirten Yüksel Şahin, “Eğitim Sen, bugüne kadar her türlü hukuksuzluğa karşı mücadele etmesini bilmiştir. Bundan sonra da üyelerine yapılacak her türlü hukuksuzluğa karşı mücadelesini sürdürecektir. Yetkilileri; ön yargısız olmaya, adalet ve hukuka uygun davranmalarını, istiyoruz” diye konuştu. 



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı