Anahtar Kelimeler:

Kartal'dan Açıklama…

Kartal

 Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, eğitimin yılının başlamasına az bir zaman kala eğitim önlemleri konusunda açıklamada bulundu ve Kırıkkale’de 3 yıldır eğitimde takip sistemi uyguladıklarını söyledi…

 

Kartal Bilgiler Verdi

Okulların açılmasına az bir zaman kaldı. Pazartesi günü ana sınıfı öğrencileri okula başlayacaklar. Kırıkkale’de okulların açılması ile ilgili hazırlıklar sürüyor. Emniyet’te okullarla ilgili önlemlerini alıyor. Emniyet Müdürü Kadri Kartal, okullarla ilgili önlemler konusunda açıklamalarda bulundu. Kartal, okullarda 3 yıldır takip sistemi uyguladıklarını ve bu sayede ciddi bir sorun yaşanmadığını belirtti.

 

Okul Polisi Uygulaması

Kartal, “Eğitim başlamadan önce gerekli önlemlerimizi alıyoruz. Bütün okullarda 3 yıldır takip sistemi uyguluyoruz. Merkezde 5 lisede daimi olarak polis görev yapıyor. Okul polisi uygulamasını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca bütün okulların giriş ve çıkışlarında sabah ve akşam takip sistemi uygulanıyor. Asayiş ve trafik uygulaması yapılıyor.

 

Uygulama Devam Edecek

Ayrıca bütün okullarda birer irtibat görevlisi var. Bu görevlilerle ayda en az iki kere toplantı yapılıyor. Eksikler ve noksanlar varsa gideriliyor. Uygulama konusunda görüşme gerçekleştiriliyor. Bu uygulama okullar için verimli oluyor. 3 senedir bu takip sistemini uyguluyoruz. Bu sayede ciddi bir sorun yaşanmadı. Ufak tefek olaylar oluyor, bunun dışında sorun görünmüyor. Uygulama bu yıl da devam edecek.

 

İki Okul Daha…

Bunların haricinde Yuva Mahallesinde Kız Meslek Lisesi ve Gazi Endüstri Meslek Lisesi için de takip ve önlem sistemi oluşturulacak. Burası için de özel bir çalışmamız olacak” dedi. Okulların açılacak olması nedeniyle okullar ve eğitim için asayişin yanı sıra trafik önlemleri de alınıyor. Okul giriş ve çıkış saatlerinde oluşan trafik yoğunluğu için ekipler hazır durumda bekliyor. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli