Anahtar Kelimeler:

Vali'den Korkmaz'a Ziyaret

Vali

 Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı makamında ziyaret etti. Korkmaz Vali Kolat’a detaylı bir şekilde şehri anlattı. Kolat ise Kırıkkale’nin çok güzel hizmetler aldığını ve bu başarının devam etmesini temenni etti.

 

Değer Katan Konulara El Attık

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı makamında ziyaret etti. Belediye personelleri ile de tanışan Kolat, Başkan Korkmaz’dan şehir hakkında bilgiler aldı. Korkmaz, Vali Kolat’a hazırladığı slayt eşliğinde yapılan çalışmaları ve projeleri anlattı. Korkmaz ziyarette yaptığı açıklamada vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirterek, İnsanımıza değer katan konulara el attıklarını belirtti.

 

Destek Olma Sözü Veriyoruz

Vali Kolat ise yaptığı açkılamada Kırıkkale’ye yıllar önce geldiğini ve bu şekilde bir değişimin kendisi için sürpriz olduğunu ifade etti. Vali Kolat, “Yıllar önce gördüğüm Kırıkkale ile şuan ki Kırıkkale arasında çok fark var. Belediyemiz ile birlikte Kırıkkale için ne gerekiyor ise yapmaya hazırız. Belediyemiz gerekli çalışmaları yapıyor. Bizde valilik olarak onlara destek olma sözü veriyoruz” şeklinde konuştu.

 

Su Problemini Tarihe Gömdük

Belediye Başkanı Veli Korkmaz, yaptığı sunumda, Kırıkkale’de ilk göreve başladıklarında şehrin bir fotoğrafını çektiklerini ve ana sorunları belirlediklerini ifade etti. Bu fotoğrafa bakarak, 12 adet proje ürettiklerini ve bu projelerin tamamının şu anda hizmet verdiğini kaydetti. Başkan Korkmaz, “Su problemini tamamen tarihe gömdük. Şehrin yol, su ve kaldırım problemi kalmadı. Katı atık tesisini hizmete sunduk. Şu an üzerinde çalışmalar yapılıyor” dedi.

 

Projeleri Anlattı

Korkmaz, “Katı atık’ta enerji üretimini kısa zaman gerçekleştireceğiz. Ekim Ayı sonunda bu projede hayata geçecek” ifadesinde bulundu. Kırıkkale’nin birçok sorununu ortadan kaldırdıklarını ve ana sorunların projelerin yanında yeni projeler ürettiklerini kaydeden Korkmaz, Belediye’nin yapmış olduğu çalışmaları anlattı. Vali Kolat, Başkan Korkmaz teşekkür etti.



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli