Anahtar Kelimeler:

MİLLETİMİZİ BÖLEMEZLER”

 MİLLETİMİZİ BÖLEMEZLER”

 Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, son günlerde yaşanan terör eylemleri ile terör örgütünün Türkiye’yi Irak ve Suriye haline dönüştürmek istediğini, bu milletin bu dolmuşa gelmeyeceğini söyledi

 

SONUÇ ALAMIYORLAR

Sümer, yaptığı açıklamada terör olaylarına tepki gösterdi ve şunları kaydetti: “Son zamanlarda terör eylemlerinde bir artış görülmektedir. Terör örgütü ülkemizde ve milletimiz arasında huzursuzluk çıkarmak istemektedir. Bugüne kadar yaptığı eylemlerden bir sonuç alamayacağını gören ve son zamanlarda ciddi darbe yiyen PKK ve destekçileri çareyi halkı birbirine kırdırmakta buldu.

 

BİRLİĞİMİZ BOZULMAYACAK

Ama yüzlerce yıldır aynı bayrak altında yaşayan ve bu ülkeyi beraber kanlarını dökerek kuran bu millet bu mikropların oyununa gelmeyecek sağduyuya ve bilince sahip olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bir bütündür. Milletimiz yaşanan oyunlara kanmayacaktır. Terör örgütü er ya da geç pes edecektir. Millet olarak hükümetin terör eylemleri konusundaki çabalarına destek veriyoruz. Milletimizden sağduyulu olmasını istiyoruz. Kimse birliğimizi bozamayacaktır.” 



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli