Anahtar Kelimeler:

BELEDİYELERE DİKKAT!

BELEDİYELERE DİKKAT!

 Yerel seçimin erkene alınması söz konusu. Ayrıca belde belediyelerinin kapatılması da. İşte bu konu özel bir duruma yol açtı…

ÖNEMLİ BİR KONU

Kırıkkale’de şu günlerde öyle bir söylenti ve dedikodu var ki, eğer gerçekse belediyelerin içi resmen boşaltılıyor. Konuşulan konuya göre yerel seçim erkene alınacak. Belde belediyeleri de kapatılacak. Yeniden seçilmesi mümkün görünmeyen başkanların olduğu yerlerdeki belediyeler ile kapanması muhtemel yerlerdeki belediyelerin içi resmen boşaltılıyor.

İHBARLAR VAR

Bazı belediyelerden gelen ihbarlara bakılırsa, belediyelerin iş yapıyormuş gibi görünüp, evrak hazırlayarak belediyelerin içi resmen boşaltılıyor. Hatta kimi belediyeler yüklü şekilde borçlandırılıyor. Ciddi bir ihbara göre bir belediyede uzun süredir para tedariki için iş yapılmış gibi evrak hazırlanıyor.

GEÇ KALINMASIN

Duyarlı belediye çalışanları bu duruma dikkat çekiyorlar. Hükümeti ve İçişleri Bakanlığını bu konuda uyaran belediye çalışanları, konuyla ilgili mutlaka bir çalışma yapılmasını istiyorlar. Belediyelerin içinin resmen boşaltıldığına dikkat çeken belediye çalışanları, geç kalınmadan konuyla ilgili çalışma yapılmasını öneriyorlar. Bu durumun bir çok belediye için geçerli olduğu söyleniyor. 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli