Anahtar Kelimeler:

Amacımız En İyi Hizmet

Amacımız En İyi Hizmet

 AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, parti olarak amaçlarının, vatandaşa en iyi hizmeti sunmak olduğunu söyledi.

Tozlu Raflara Kaldırılmış Partiler Var

Köksal, partisinin İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, Kırıkkale`nin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek, vatandaşların sorunlarını tespit edip yerinde çözüm ürettiklerini kaydetti. Ak Parti olarak amaçlarının halka en iyi hizmeti sunmak olduğunu ifade eden Köksal, şöyle konuştu: “Ak Parti`den önce siyasetin tozlu raflarına kaldırılmış bir çok partiyi görmeniz mümkün”

Her Zaman Halkımıza Açık

“Bizim amacımızı halkımızın sorunları ile yakından ilgilenmek ve bu sorunlarını yerinde çözmek. Her hafta Kırıkkale`ye geliyoruz. İlçeleri, beldeleri, köyleri geziyoruz. Halkımızla bir arada oluyoruz. Onların sorunlarına ortak olurken, yerinde çözüm üretiyoruz. İl ve ilçe başkanlıklarımız, partimizin yöneticilerinin kapıları her zaman halkımıza açık” dedi. Köksal, valilerin yer değişikliğine ilişkin kararnameyle Tunceli`ye atanan Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner`in kentte büyük hizmetlerde bulunduğunu belirterek, Güner`e yeni görev yerinde başarılar dileyerek teşekkür etti. 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli