Anahtar Kelimeler:

HİÇ BİRİ ORTADA YOK!

HİÇ BİRİ ORTADA YOK!

 Kırıkkale’nin belde belediyelerinin kapanma ihtimali nedeniyle hizmet üretimleri durmuş vaziyette. Ancak bu durum bazı ilçe belediyeleri için de geçerli…

DURGUN VAZİYET

Kırıkkale’nin büyük ilçelerinden biri olan Bahşılı Belediyesi’nde hizmet üretilmediği ileri sürülüyor. Bu belediye, seçim öncesinde ve sonrasında sık sık yerel basına haber oluyordu. Ancak şu anda hizmet konusunda hiçbir haber yer almıyor. Belediyenin performansını başka işlere yönlendirdiği ileri sürülüyor. Bu konularda çok sayıda iddia konuşuluyor.

SESSİZ BELEDİYELER

Sessiz ve suskun olan bir başka belediye ise Sulakyurt Belediyesi. Burada da hizmete dair hiçbir haber yer almıyor. İlçe sakinleri belediyeye tepkili. Bir diğer belediye ise tıpkı Sulakyurt gibi Çelebi Belediyesi. Bu ilçede de hizmete dair ne bir haber yer alıyor ne de gelişme. Karakeçili Belediyesi’de suskun ve sessiz yerlerden birisi. Burada da hizmet ve habere dair bir gelişme söz konusu değil.

İDDİALARLA GÜNDEMDE

Balışeyh Belediyesi konusunda ise bir sürü iddia yer alıyor. İlçe iddialarla çalkalanıyor. İlçedeki iddialar sitemizde zaman zaman haber oluyor. Delice Belediyesi Ramazan uygulamaları ile haber olurken, bunun dışında bir çalışma gözlenmiyor. Yahşihan Belediyesi ise zaman zaman yaptığı çalışmalar ile haberlere konu oluyor. Keskin ilçesinde de doğru dürüst bir çalışma yok ama bu ilçe zaman zaman bazı uygulamalar ile haberlere konu oluyor.

DEĞİŞİM OLABİLİR

Kırıkkale’de genel duruma bakıldığında Sulakyurt, Çelebi, Karakeçili ve Bahşılı suskun olarak görülüyor. Diğer ilçelerin bazıları olumlu, bazıları ise olumsuz haberler ile gündeme geliyor. Suskun ve olumsuz haberlerle gündeme gelen ilçe belediyelerinde yerel seçimde değişiklik olmasına muhtemel gözüyle bakılıyor. 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli