Anahtar Kelimeler:

Köyleri Geziyor

Köyleri Geziyor

 Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ara vermesi ve Ramazan Ayı münasebeti ile Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, memleketi Kırıkkale’de köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Yardım Paketleri Verildi

Yapılan ziyaretler ile ilgili olarak açıklama yapıldı. Açıklamada, “Delice İlçe Başkanını ziyaret ederek, teşkilat ile toplantı yapmıştır. Delice İlçe Teşkilatı ile Esnafların ve Kıraathanelerde vatandaşların sorunlarını dinleyerek ilgili yerlere konuları iletmiştir. Ayrıca Teşkilat ve Muhtarlar tarafından tespit edilen fakir ailelerin ev ziyaretlerine gidilerek sorunları dinlenilmiş ve yardım paketleri verilmiştir. Çerikli Belde Belediye Başkanı ve Belde Başkanı ziyaret edilmiş,  Çerikli İlçesinde Belediye ve Belde Başkanı ile beraber Esnaf ve Kıraathaneler gezilerek vatandaşın sorunları dinlenmiş ve ilgili yerlere konuları iletilmiştir. Fakir aileler tespit edilerek ev ziyaretine gidilmiş yardım paketleri verilmiştir”

Konular İletildi

“Büyükyağlı Belde Belediye Başkanı ve Belde Başkanı ziyaret edilmiş ve Beldede Başkanlar ile Esnaf ve Kıraathaneler ziyaret edilerek sorunlar dinlenmiş ve ilgili yerlere konular iletilmiştir. Fakir aileler tespit edilmiş ev ziyaretine gidilmiş ve yardım paketleri verilmiştir.

Muhtarları ile birlikte, BaraklıKöyü, TerkişenKöyü, SarıyakaKöyü , KuzeyyurtKöylerine gidilmiş , fakir aileler tespit edilerek ziyaret edilmiş ve yardım paketleri  verilmiştir. Sosyal Yardımlaşma Vakfından faydalanabilecek kişiler bu alanda maaş alamayanlar belirlenerek maaş bağlanması için Özürlüler, Yaşlılar ve Dul Kadınlar Sosyal Yardımlaşma Vakfına ve İlçe Kaymakamına bildirilmiştir.  Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can çalışmalarını önümüzdeki günlerde diğer İlçelerde de devam edeceğini bildirmiştir.



  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı