Anahtar Kelimeler:

SUYA BAKMIYOR,ONLAR BAKMIYOR…!

SUYA BAKMIYOR,ONLAR BAKMIYOR…!

 Kırşehir`in Kaman İlçesine bağlı Savcılı Kasabasında her yıl olduğu gibi bu yıl da Kabotaj Bayramı kutlandı. Suya sahip olan belde, suyla bakmıyor, değerlendiriyor…

KUTLAMALAR OLDU

Kırşehir`in Kaman İlçesine bağlı Savcılı Kasabasında düzenlenen Kabotaj Bayramı etkinlikleri, renkli görüntülere sahne oldu. Kaman`ın Savcılı Kasabasında düzenlenen Kabotaj Bayramı`nda protokol üyelerinin konuşmalarının yanı sıra yelken ve kano yarışları, su sporları gösterileri, dragon bot yarışları renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Programa Vali M. Ufuk Erden, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Ak Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Çetin, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sporcular ve davetliler katıldı. Kutlamaların yapıldığı günün akşamı Sanatçı Murat Göğebakan tarafından konser verildi.

KIRIKKALE’DE YAPABİLİR

Aynı imkan Kırıkkale’de de olmasına rağmen Kırıkkale suya bakıyor ve değerlendirmiyor. Kırıkkale’de de benzer kutlamaların ve etkinliklerin yapılabileceği yıllardır ifade ediliyor. Benzer kutlamalar Yozgat’ta da Gelingüllü baraj göletinde yapılıyor. Kırıkkale’de de bu tür etkinliklerin yapılabileceği baraj göleti bulunmasına rağmen kutlama yapılmıyor.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli