Anahtar Kelimeler:

SORUNA ÇÖZÜM BULUNDU!

SORUNA ÇÖZÜM BULUNDU!

 Kırıkkale Belediyesi’nin bazı caddelerde yaptığı kaldırım ve yol uygulaması sayesinde her gün yaşanan park sorunu da bir anda ortadan kalktı. Yollar daralınca çift sıra park durumu sorun olmaktan çıktı…

PARK SORUNU YOK!

Kırıkkale Belediyesi caddelerde yeni bir uygulama yapıyor. Yollar daralıyor, kaldırımlar ise genişliyor. Bu uygulama ilk olarak Doğu Caddesi üzerinde yapıldı. Yol daraltıldı ve kaldırım genişletildi. Hal böyle olunca, cadde üzerine çift sıra araç parkı da mümkün olmadı. Bu sayede ise park sorunu ortadan kalktı. Uygulama Cumhuriyet Caddesi’nde de yapıldı. Burada da park sorunu yaşanmıyor. Aynı uygulama şimdi Zafer Caddesi üzerinde yapılacak.

UYGULAMA GÜZEL OLDU

Caddelerde araç parkı konusunda yaşanan sıkıntının bu şekilde ortadan kalkmaya başladığı gözleniyor. Cadde üzerinde aracı bırakacak yer bulamayanlar mecburen oto parklara gidiyorlar. Yeni çalışma sayesinde Kırıkkale şehir merkezindeki en büyük sorun halledilmiş görünüyor. Vatandaşlar, sürücüler ve esnaflar uygulamadan memnun. Bunun mümkün olursa bütün caddelerde gerçekleştirilmesi öneriliyor. Böylece şehirdeki en önemli sorunlardan birinin çözüleceği düşünülüyor. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli