Anahtar Kelimeler:

Kuruluş Yıl Dönümü Pikniği

Kuruluş Yıl Dönümü Pikniği

 20 Haziran 2012 tarihinde, Kırıkkale Üniversitesi tüm çalışanları Veteriner Fakültesi gölet alanı etrafında, Sağlık -Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı`nca düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Hizmet Verenler Buluştu

Bütün yılın yorgunluğunu atmak ve Kırıkkale Üniversitesi’nin 20.kuruluş yılı kutlamaları münasebetiyle bir ilk olarak düzenlenen yemeğe Rektör Prof. Dr Ekrem Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adnan Karaismailoğlu ve Prof. Dr. Osman Çağlayan, Fakülte Dekanları, Yüksekokul ve Enstitütü Müdürleri’nin yanı sıra, tüm akademik ve idari personel katıldı. Yemekte ayrıca, üniversitenin güvenliğinden ve temizliğinden sorumlu olan firma görevlilerinin de katılımı sağlanarak, bütün hizmet verenlerin buluşması sağlandı. İkram ve çeşidin bol olduğu ve yılın bütün yorgunluğunun atıldığı yemeğe ayrıca, Belediye Başkanı Veli Korkmaz ile İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal`da davetli olarak katılarak, çalışanların bu güzel ve anlamlı birlik ve beraberliğine eşlik ettiler.

Teşekkür Etti

Müzik eşliğinde, kır ortamında, birlikte yemek yemenin güzelliğini yaşayan tüm çalışanlara Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, katılımları ve hizmetleri için ayrı ayrı teşekkürlerini bildirdi. Çalışanlar ise, böyle bir yemek düzenlenmesinden çok memnun olduklarını, Kırıkkale üniversitesi çalışanları olarak keyifli zaman geçirdiklerini ve bu tür organizasyonların birlik ve beraberliğin güçlenmesi adına çok anlamlı olduğunu dile getirdiler. Rektörlerine şükranlarını sunan çalışanlar bu tür organizasyonların devam etmesinin kendilerini mutlu edeceklerini ifade ettiler.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli