Anahtar Kelimeler:

Satışa Çıkarıldı

Satışa Çıkarıldı

 TOKİ, 39 ilde, 114 işyeri ve 39 konutu 28 Haziran`da düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkaracak. Satış listesinde Kırıkkale’de yer alıyor…

 

Satış İşlemleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Samsun ve Mersin gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 39 ilde, 114 işyeri ve 39 konutu 28 Haziran`da düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkaracak. Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek, başvurular ve teminatlar bu bankaların yetkilendirilmiş şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Ayrıca, açık artırma gününde müzayedenin yapılacağı salon önlerinde kurulacak stantlarda başvuru kabul edilecek.

Başvuru Koşulları

Başvuru sırasında, muhammen bedeli 20 bin TL`ye kadar olan taşınmazlar için 2 bin TL, 100 bin TL`ye kadar olanlar için 5 bin TL, 100 bin-200 bin TL arasında olanlar için 10 bin TL, 200 bin TL`nin üstünde olan taşınmazlar için 50 bin TL katılım teminatı alınacak. Taşınmazlar açık artırmaya vadeli muhammen bedellerle çıkacak, bankada yapılacak sözleşme imzalama aşamasında, dileyen katılımcılar peşin ödeme talebinde bulunabilecek. Bu durumda, taşınmazlar için peşin ödeme indirimi yapılmayacak.

Kırıkkale’de Listede

Satışa sunulan taşınmazlar, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Sakarya, Balıkesir, Karaman, Tokat, Samsun, Osmaniye, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Gaziantep, Konya, Yozgat, Kütahya, Trabzon, Ordu, Çorum, Kayseri, Mersin, Amasya, Kocaeli, Ağrı, Sivas, Sinop, Erzincan, Batman, Malatya, Muğla, Şırnak, Kırıkkale, Adıyaman, Manisa, Edirne, Isparta, Nevşehir ve Zonguldak illerinde bulunuyor. 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli