Anahtar Kelimeler:

İslamsız Saadet Olmaz

İslamsız Saadet Olmaz

 Saadet Partisi’nde hafta sonu iki gün süren eğitim çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalarda Saadet Partisi ve partililerin neler yapması gerektiği anlatıldı.

Toplantılar Yapıldı

Saadet Partisi Genel Merkezinin gerçekleştirdiği tüm Türkiye’de başlayan kadroların eğitimi programında Kırıkkale’de eğitim çalışmasına katılan Genel Başkan Yardımcısı ve Saadet Partisi Genel Merkez Eğitim Başkanı Muhittin Yıldırım, Saadet Partisi il binasında 2 gün süren sabah 08:30 akşam 18:00 arasında eğitim çalışmasına katıldı. Eğitim çalışması süresinde partililere ve halka çeşitli bilgiler verildi. Temel esasların anlatıldığı eğitim çalışmasında Muhittin Yıldırım, şunları anlattı:

Milli Görüş Kimyası

1. Hakkı üstün tutmak (Zayıf da olsa haklının yanında olmak mazlumun yanında olmak- güçlünün değil.)

2. Nefis terbiyesi yapmak (Kendi nefsinin heva heveslerini İslam’ın emirleri doğrultusunda terbiye edip arzularını İslam’a göre yönlendirip İslam için kullanmak.)

3. Ahirete göre dünyayı idare etmek; yani ahiret öncelikli yaşamak yaptığın her işte acaba Allah’a nasıl hesap vereceğim diye kontrol etmek.

İslamsız Olmaz

Saadetin gerçekleşmesi için fikir birliği, söylem birliği, eylem birliği (cihat (mukatele değil İslam karşıtı tüm fikirlerle mücadele) gereklidir. İslam’ı insanlara göre ölçmek yanlıştır. İnsanlara Allah’ın emirlerini anlatmak için teşkilatlı olmak gerekiyor. Bunun için 1. Var olmak, 2. Eğitimli olmak, 3. Üretim yapmak şart.”

Biz Dik Duracağız

Saadet partililerin bir fakih gibi hareket etmelerini isteyen Yıldırım, “Fakih demek ince görüş sahibi olan Feraset sahibi Mümin demektir. Dik duracağız. Saadet Partilerin utanacak bir şeyi yok. Haklılar haksızlar kadar inatçı olmadıkça hak yerini bulmaz” dedi. Haber Merkezi



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı