Anahtar Kelimeler:

Onur Ödülü

Onur Ödülü

 Sosyal Güvenlik Kurumu, bu yıl en çok prim ödeyen kuruluşları ödüllendirdi. Birinci olan Tüpraş Rafinerisine ve ilk 10’a giren kuruluşlara plaket takdim edildi

 

İlk 10’a Girenlere Plaket Ödülü

Sosyal Güvenlik Kurumu Kırıkkale İl Müdürlüğü, Kırıkkale’de en çok SGK primi ödeyerek, prim şampiyonu olan Tüpraş Rafinerisine ve ilk 10’a giren kurumlara İl Müdürü Reşit Coşkun tarafından plaket takdim edildi. Düzenlenen törende ikinci olan Lider Limited Şirketine, üçüncü olan Enerji-Sa Elektrik Dağıtım Şirketine, dördüncü olan Kale Feza Eğitim Hizmetleri şirketine, beşinci olan AKG Gazbeton Şirketine, altıncı olan bilim ilaç sanayi şirketine, yedinci olan Sanovel ilaç sanayi şirketine, sekizinci olan Hilal Grup sağlık hizmetleri şirketine, dokuzuncu olan Total Oıl Türkiye Şirketine ve son olarak Aygaz A.ş.’ye plaket takdim edildi.

 

Sosyal Güvenlik Çok Önemlidir

Düzenlenen törende konuşan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Reşit Coşkun, en yüksek prim ödeyerek ilk 10’a giren şirketlere bu gün bir tören düzenleyerek onları onure etmeyi planladıklarını belirtti. Coşkun, “Bu şirketlerimize bu gün bir plaket vereceğiz. Umarız daha çok kazanç sağlarlar ve daha çok prim öderler. Ne kadar çok kişiye ekmek verebilirlerse biz o kadar çok mutlu oluruz. Bugün Sosyal güvenlik ekmek gibi, su gibi, önemli bir hal almış durumdadır” ifadesinde bulundu.

 

Çalışmalara Öncelik Verilmiştir

Sosyal güvenlik sistemini işlevi ve etkinliği açısından tutarlı ve sürdürülebilir bir hale getirmek için gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Reformu kapsamında kurumun tüm merkez ve taşra teşkilatlarının yapılandırılması, sosyal güvenlik kurumlarının birleşme sürecinin tamamlanması sağlık alanında yapılan düzenlemeler gibi vatandaşlarımız için hayati öneme haiz çok sayıda proje birlikte hayata geçirilmiştir. Reform sayesinde Genel Sağlık Sigortası`ndan emeklilik sistemine kadar birçok alanda köklü değişiklikler yapılmıştır.

 

Toplumsal Diyalog

Sosyal güvenlik sisteminin etkinliğini artırmak amacıyla bürokrasinin azaltılması işlemlerin hızlandırılması için bilgi ve iletişim teknolojilerinin yaygınlaştırılması, e-devlet uygulamalarının geliştirilmesi, hizmet kalitesinin ve verimliliğinin artırılması, hizmet verdiğimiz kesimler arasında toplumsal diyalogun geliştirilmesine yönelik çalışmalara öncelik verilmiştir” diye konuştu. 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu