Anahtar Kelimeler:

Ağıtlar Göğe Yükseldi

Ağıtlar Göğe Yükseldi

 Hatay`ın Avanos ilçesinde PKK tarafından pusuya düşürülen Jandarma Binbaşı Erhan Dikmen`in (41) şehit haberi Kırıkkale`yi yasa boğdu.

Acı Haber Tez Geldi

Hatay`ın Avanos ilçesinde PKK tarafından pusuya düşürülen Jandarma Binbaşı Erhan Dikmen`in (41) şehit haberi Kırıkkale`yi yasa boğdu. Şehidin Sanayi Mahallesi 1267 Sokak`ta bulunan baba ocağından Yükselen ağıtlar yürekleri dağladı. Merkez Komutanı Topçu Albay Bilali Yıldırım ve Jandarma Komutan Vekili Yarbay Türker Bayar, şehit babası Mehmet Dikmen`in yanına gelerek acı haberi verdi. Oğlunun şehit olduğunu öğrenen baba Mehmet ile anne Dönüş Dikmen baygınlık geçirdi.

Taziye Ziyaretleri Yapıldı

Dikmen çiftine olay yerinde bulunan 112 Acil Servis personeli müdahale etti.  Şehit Binbaşı Erhan Dikmen`in evli ve 2 kız çocuk babası olduğunu öğrenildi. Şehidimiz için bugün öğlen namazından sonra Nokta Camiinde cenaze töreni yapılması bekleniyor. Bunla ilgili hazırlıklar sürüyor. Şehidimizin baba ocağına ziyaretler yapıldı. İl idarecileri de şehidimizin baba ocağını ziyaret ederek ailesine taziye dileklerini iletti. Şehidin evine dev bir bayrak asıldı. Sağlık ekipleri de sürekli bekledi. 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı