Anahtar Kelimeler:

Şanlı Tarih Amatör Kümede!

Şanlı Tarih Amatör Kümede!

 Kırıkkalespor Dibe Vurdu!

3. Lig’de kümede kalmak için sezonun son maçına Ankara’da Hacettepe karşısında çıkan Kırıkkalespor, rakibine 2-0 yenilerek, kümeden düşen takım oldu…

Son Dakikalarda Yenildik

3. Lig’de mücadele eden ekibimiz, son maça kadar küme düşmeme mücadelesi verdi. Son maçta ekibimiz Hacettepe’ye 2-0 yenilirken, kümede kalma mücadelesi veren rakibi Gebze ise kendi sahasında konuk ettiği Sadıklı Belediyespor’u 2-1 yenerek kümede kalan takım oldu. Kırıkkalespor Hacettepe maçına iyi başladı, başa baş götürdü maçı ama son dakikalarda yediği iki golle sahadan yenik ayrıldı.

Deplasmanlı Lige Düştü

İlk yarısı golsüz tamamlanan maçın son dakikalarına kadar mücadele eden ekibimiz, 85. dakikada Artun ve 90. dakikada Berat’ın attığı gollerle sahadan 2-0 yenik ayrıldı. Aynı dakikalarda ise Gebzespor ise rakibi Sandıklı Belediyespor’u 2-1 yenerek kümede kalan isim oldu. Bizim maçımızda Samet Türkmen 83. dakikada kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. Bu olay maçın kırılma noktası da oldu. Kırıkkalespor bundan sonra bölgesel deplasmanlı amatör ligde mücadele edecek.

Yönetimi Büyük Tepki

Kırıkkalespor’un amatör kümeye düşmesinden ötürü başta Kulüp Başkanı Ali Koç Uzel olmak üzere yönetimde yer alanlara büyük tepki var. Kırıkkalespor’u küme düşüren yönetimi büyük tepki gösteriliyor. İnternette sanal alem tepki mesajları ile dolu. Gelişmeyi öğrenin bir çok kişi başta Kulüp Başkanı Ali Koç Uzel olmak üzere yönetime tepkilerini dile getirdiler. Sanal alemde taraftarlar bir taraftan tepkilerini ifade ederken, bir taratan da kızgınlıklarını dile getiriyorlar.

Tepkiler Büyük

Bazı ifadelerin küfür içerikli olduğu da gözleniyor. Maç sonrası Kırıkkalespor’un kulüp sitesine çok sayıda mesaj gönderildiği gözleniyor. Mesajların bir bölümü küfür içeriyor. Taraftarların kendi sitelerinde de yönetime tepki gösteren ifadelerine yer verildiği görülüyor. Tepkilerin uzun süre devam etmesi bekleniyor. Haber Merkezi



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı