Anahtar Kelimeler:

Sezer Herkesi Üzdü

Sezer Herkesi Üzdü

 Toprağa Verildi

Kırıkkale’nin tanınmış esnaflarından Aydın Kırtasiye’nin sahibi Abdullah Sezer, önceki gün işyerinde intihar ederken, cenazesi göz yaşları arasında toprağa verildi.

İntihar Etti

Edinilen bilgilere göre, Yenidoğan Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan Aydın Kırtasiye ve gazete bayi sahibi Abdullah Sezer, henüz bilinemeyen bir nedenden girdiği bunalım sonucu işyerinin depo kısmında tavana bağladığı iple kendini asarak intihar etti. İşyerine gelen Sezer`in yakınları, sinir krizleri geçirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Kırıkkale halkı tarafında da sevilen Sezer`in ölümü kentte büyük üzüntüye neden oldu.

Çilingirle Açıldı

Kırıkkale’nin tanınmış esnaflarından Ali Sezer’in oğlu olan Abdullah Sezer, her zamanki gibi işyerini sabah erken saatte açtı. Cuma namazı için hazırlık yaptı ve dışarıdaki malzemeleri içeriye aldı. Namazdan sonra ise işyeri bir daha açılmadı. Akşama doğru durumdan şüphelenen çevredeki esnaflar, ailesini haberdar etti. Dükkana gelen yakınları kendisine cep telefonu ile de ulaşamadıklarını söylediler.

Korkmaz’da Katıldı

Çilingir yardımı ile dükkan açıldı ve acı durum ortaya çıktı. Abdullah Sezer’in işyerinin deposunda kendini iple asarak intihar ettiği ortaya çıktı. Olay yerine savcı geldi ve inceleme yaptı. Sezer’in cenazesi İhsaniye Camii’nde kılınan namazdan sonra toprağa verildi. Cenaze namazına Belediye Başkanı Veli Korkmaz başta olmak üzere bir çok isim katıldı. Sezer, göz yaşları arasında toprağa verildi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli