Anahtar Kelimeler:

Çocuklarının Arkadaşlarına Anne Oldular!

Çocuklarının Arkadaşlarına Anne Oldular!

 Örnek Bir Çalışma

Kırıkkaleli anneler, çocuklarının arkadaşlarının da annesi oldular…

Örnek Çalışma

Kırıkkale`de yatılı olarak okuyan öğrencilere Kırıkkale`li anneler, yemek ikramında bulundu. Kırıkkale Merkez 17 Ağustos Lisesi`nde `Anneler Günü`` etkinlikleri kapsamında okulda gündüzlü olarak okuyan öğrencilerin anneleri, Türkiye`nin değişik illerinden gelerek okulun pansiyonunda yatılı olarak okuyan 50 öğrenci için öğle yemeği ikramında bulundular.

Fedakar Davranış

Okula yemek getiren anneler, bizler çocuklarımızın arkadaşlarının da annesiyiz diyerek evlerinde yapmış oldukları yemekleri, börek, çörek ve tatlıları öğrencilere kendi elleriyle dağıtarak örnek davranış sergilediklerini belirtiler. Okul Müdürü Bilgin Cankar, Kırıkkale`li annelerin örnek davranış sergilediklerini belirterek, bu fedakar davranışa imkan sağlamanın insana ayrı bir huzur verdiğini söyledi.

Bilgi Verildi

Okul Müdürü Cankar, ``Okulumuzda 20 öğretmenimizle birlikte 300 öğrencimize eğitim verilmektedir. Bunlardan 50 erkek öğrencimiz okulumuza ait pansiyonda kalmaktadır. Anneler gününün yaklaştığı şu günlerde Kırıkkale`li annelerden pansiyondaki öğrencilere yemek verme talebi üzerine bizler de gerekli imkanı sağladık. Anneler, evlerinde yapmış oldukları yemekleri okula getirerek okul yemekhanesinde yine kendi elleriyle öğrencilere dağıttılar. Öğretmenlerimizden edebiyat öğretmeni Zilfi Özsoy ve diğer arkadaşlarımızın da gayret ve desteği ile pansiyonda kalan öğrencilerimize ev sıcaklığını hissettirmenin gayretini gösterdiler`` şeklinde konuştu.

Başarı Ve Beceri İçin

Cankar, öğrenciler yararına yapılan tüm aktivitelerin onların daha çok başarı ve beceri kazanmalarına yönelik olduğunu belirterek, okuldaki başarı grafiğinin daha da artması için etüt çalışmaları, hafta sonları sinema gösterimi, spor müsabakaları ile önemli gün ve haftaların kutlanmasına yönelik üst düzeyde katılım sağlandığını belirtti. 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli